Συντηρηση και επισκευη

Αναλαμβάνουμε την επισκευή οποιουδήποτε προβλήματος του αυτοκινήτου σου και αν προκύψει και με την πολυετή εμπειρία μας εγγυόμαστε την άμεση λύση του.

υπηρεσιες

Επικοινωνησε μαζι μας

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα για να κλείσουμε ένα ραντεβού όποτε σε εξυπηρετεί. Μην διστάσεις να μας τηλεφωνήσεις.

κλεισε ραντεβου

ποιοι ειμαστε

Το Auto - Motor Service / ΜΠΑΛΤΑΣ Δ. - ΣΟΛΩΜΟΣ Σ. ΟΕ αποτελεί ένα σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο βρίσκεται στον χώρο επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτου από το 1988 παρέχοντας υπηρεσίες για όλα τα οχήματα Diesel και Βενζίνης παλαιού και νέου τύπου. Όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε σε τεχνική εκπαίδευση και εξοπλισμούς σύγχρονων μηχανημάτων παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζουν.

Auto
Auto

οι μηχανικοι μας

Η ομάδα των μηχανικών μας αποτελείται από άτομα με εμπειρία πάνω από 33 χρόνια στο χώρο αλλά και από νέα παιδιά με μόρφωση, εκπαίδευση και όρεξη. Παρακολουθώντας σεμινάρια όλα αυτά τα χρόνια εξελισσόμαστε και ενημερωνόμαστε, ώστε να μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις νέες τεχνολογίες που έρχονται. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.

0

επισκευασμενα οχηματα

0

πελατες

0

μηχανικοι

0

χρονια εμπειριας